Giriş Kayıt
Noel Aherne

Noel Aherne (45)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Noel Aherne, 18 Aralık 1972 Westmeath, İrlanda doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni. Sacrifice (2016), Derry Girls (2017), Sevimli Haydut (2000), (2013) Vikingler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1972
Doğum Yeri: Westmeath, İrlanda
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 8.2 1,963
2016 44 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 758
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 39
2016 44 Fantastik Sanat Bölümü 5.3 3,087
2015 43 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.2 1,966
2015 43 Korku Sanat Yönetmeni 5.7 12,601
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 94,311
2013 41 Dram Sanat Bölümü 6.2 482
2013 41 Dram Sanat Bölümü 4.3 80
2013 Dram Sanat Bölümü 7.0 479

Vikingler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 291,157
2012 Suç Sanat Bölümü 8.1 16,736
2011 39 Sanat Bölümü 5.5 148
2002 30 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,861

Sevimli Haydut
2000 28 Suç Sanat Bölümü 6.4 12,133
1989 Dram Sanat Bölümü 2.8 456
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018