Giriş Kayıt
Noel Aherne

Noel Aherne (44)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Noel Aherne, 18 Aralık 1972 Westmeath, İrlanda doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni. The Hallow (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1972
Doğum Yeri: Westmeath, İrlanda
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 39
2016 44 Fantastik Sanat Bölümü 5.3 2,532
2015 43 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.2 1,440
2015 43 Korku Sanat Yönetmeni 5.7 10,193
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 85,020
2013 41 Dram Sanat Bölümü 6.2 482
2013 41 Dram Sanat Bölümü 4.3 80
2013 Dram Sanat Bölümü    

Vikingler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 233,186
2012 Suç Sanat Bölümü 8.1 15,186
2011 39 Sanat Bölümü 5.5 148
2002 30 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,861

Sevimli Haydut
2000 28 Suç Sanat Bölümü 6.4 11,766
1988 Dram Sanat Bölümü 2.7 385
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017