Giriş Kayıt
Gregory Kasyan

Gregory Kasyan


Oyuncu

Gregory Kasyan, oyuncu. The Loner (2016) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.27 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 10
2017 Dram Oyuncu    

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 132,547
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 33
2014 Dram Oyuncu 8.3 24,366
2009 Komedi Oyuncu 7.5 37,580
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018