Giriş Kayıt
Gregory Kasyan

Gregory Kasyan


Oyuncu

Gregory Kasyan, oyuncu. The Loner (2016) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.27 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 10
2017 Dram Oyuncu    

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 135,668
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 33
2014 Dram Oyuncu 8.3 25,784
2009 Komedi Oyuncu 7.5 38,174
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018