Giriş Kayıt
Gregory Kasyan

Gregory Kasyan


Oyuncu

Gregory Kasyan, oyuncu. The Loner (2016) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.27 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 118,826
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 33
2014 Dram Oyuncu 8.3 22,604
2009 Komedi Oyuncu 7.5 36,005
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017