Giriş Kayıt
Rebecca Traub

Rebecca Traub (32)


Yapımcı, Casting, Yönetmen Asistanı

Rebecca Traub, 28 Nisan 1985 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu yapımcı, casting, yönetmen asistanı. Mahşer Günü (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1985
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Aksiyon Yapımcı    
2014 29 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 5,064

Mahşer Günü
2011 26 Dram Çeşitli 5.8 31,836

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 26 Komedi Çeşitli    
2011 26 Western Oyuncu
Yapımcı
4.6 375

İri Kıyım
2011 26 Komedi Çeşitli 6.8 75,229
2011 26 Gerilim Yapımcı 4.5 1,684
2007 22 Komedi Çeşitli 6.0 1,970

Beni Deli Etme
2007 22 Komedi Çeşitli 6.5 16,309

Salgın
2006 21 Korku Çeşitli 4.4 131

Nüfus 436
2006 21 Dram Casting
Çeşitli
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017