Giriş Kayıt
Rebecca Traub

Rebecca Traub (33)


Yapımcı, Oyuncu, Casting

Rebecca Traub, 28 Nisan 1985 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu yapımcı, oyuncu, casting. Mahşer Günü (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1985
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Aksiyon Yapımcı    
2014 29 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 5,353

Mahşer Günü
2011 26 Dram Çeşitli 5.8 32,680

İri Kıyım
2011 26 Komedi Çeşitli 6.8 77,864

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 Komedi Çeşitli 4.6 814
2011 26 Western Oyuncu
Yapımcı
4.6 375
2011 26 Gerilim Yapımcı 4.5 1,684
2007 22 Komedi Çeşitli 6.0 1,970

Beni Deli Etme
2007 22 Komedi Çeşitli 6.5 16,309

Salgın
2006 21 Korku Çeşitli 4.4 131

Nüfus 436
2006 Dram Casting
Çeşitli
5.8 9,664
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018