Giriş Kayıt
Rebecca Traub

Rebecca Traub (32)


Yapımcı, Oyuncu, Casting

Rebecca Traub, 28 Nisan 1985 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu yapımcı, oyuncu, casting. Mahşer Günü (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1985
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Aksiyon Yapımcı    
2014 29 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 4,806

Mahşer Günü
2011 26 Dram Çeşitli 5.8 31,312

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 26 Komedi Çeşitli    
2011 26 Western Oyuncu
Yapımcı
4.6 375

İri Kıyım
2011 26 Komedi Çeşitli 6.8 73,072
2011 26 Gerilim Yapımcı 4.5 1,684
2007 22 Komedi Çeşitli 6.0 1,970

Beni Deli Etme
2007 22 Komedi Çeşitli 6.5 16,309

Salgın
2006 21 Korku Çeşitli 4.4 131

Nüfus 436
2006 21 Dram Casting
Çeşitli
   
Film Altyazıları
Gold (4,245) Get Out (2,520) Logan (2,069) La La Land (1,335) The Age of Shadows (1,332) Split (1,314) Personal Shopper (1,290) Rings (1,241) Zashchitniki (1,155) The Great Wall (1,035)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017