Giriş Kayıt
Frank Lehmann

Frank Lehmann


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Frank Lehmann, yapımcı, yapım yöneticisi. Carlos (2010), (2010) Kara Ölüm (2010), (2014) Büyük Oyun (2014), (2009) Aşkın Son Mevsimi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hatırla
2015 Dram Çeşitli 7.4 11,198
2015 Komedi Yapımcı 5.2 369

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 22,123
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.0 35,027

Pislik
2013 Komedi Çeşitli 7.1 78,772
2013 Macera Çeşitli 6.1 91

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Çeşitli 8.1 331,748

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Çeşitli 7.0 5,769
2011 Dram Yapımcı 5.4 219

Kara Ölüm
2010 Aksiyon Yapımcı 6.4 37,065
2010 Biyografi Yapımcı 7.7 9,538

Afiyet Olsun
2010 Komedi Yapımcı 6.2 900

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Yapımcı 7.0 15,489
2009 Biyografi Çeşitli 6.7 619
2009 Dram Yapımcı 6.4 1,488
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017