Giriş Kayıt
Dario Paolini

Dario Paolini


Kameraman, Görsel Efekt

Dario Paolini, kameraman, görsel efekt. Gangster Cenneti: Jerusalema (2008), Zoran, il mio nipote scemo (2013), Natale in crociera (2007), (2015) Gençlik (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kameraman 7.6 37

Bekleyiş
2015 Dram Kameraman 6.5 1,059

Gençlik
2015 Dram Kameraman 7.3 50,311
2015 Dram Kameraman 5.9 131
2013 Komedi Kameraman 6.6 606
2012 Dram Kameraman 6.1 251
2012 Komedi Kameraman 5.2 2,100
2011 Suç Kameraman 6.3 418

Turist
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 183,583

Centilmen
2010 Suç Kameraman 6.3 81,237
2009 Komedi Kameraman 6.6 269
2009 Aksiyon Kameraman 7.4 192
2008 Romantik Kameraman 5.2 27
2008 Dram Kameraman 6.0 68

Gangster Cenneti: Jerusalema
2008 Aksiyon Kameraman 7.8 9,718
2008 Dram Kameraman 6.1 98
2007 Komedi Kameraman 3.8 709
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,944) Passengers (8,435) Doctor Strange (4,734) Arrival (3,543) Assassin's Creed (2,942) Allied (2,761) Fences (2,677) Hacksaw Ridge (2,237) Moana (1,832) Nocturnal Animals (1,424)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017