Giriş Kayıt
Dario Paolini

Dario Paolini


Kameraman, Görsel Efekt

Dario Paolini, kameraman, görsel efekt. Gangster Cenneti: Jerusalema (2008), Zoran, il mio nipote scemo (2013), Natale in crociera (2007), (2015) Gençlik (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2016 Macera Kameraman 7.6 37

Bekleyiş
2015 Dram Kameraman 6.5 1,059

Gençlik
2015 Dram Kameraman 7.3 53,859
2015 Dram Kameraman 5.9 131
2013 Komedi Kameraman 6.6 606
2012 Dram Kameraman 6.1 251
2012 Komedi Kameraman 5.2 2,100
2011 Suç Kameraman 6.3 418

Turist
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 188,312

Centilmen
2010 Suç Kameraman 6.3 82,506
2009 Komedi Kameraman 6.6 269
2009 Aksiyon Kameraman 7.4 192
2008 Romantik Kameraman 5.2 27
2008 Dram Kameraman 6.0 68

Gangster Cenneti: Jerusalema
2008 Aksiyon Kameraman 7.8 9,718
2008 Dram Kameraman 6.1 98
2007 Komedi Kameraman 3.8 709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017