Giriş Kayıt
Greg Perrow

Greg Perrow


Oyuncu

Greg Perrow, oyuncu. Mean Girls 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 4.7 58
2016 Dram Oyuncu 3.6 187
2016 Komedi Oyuncu 8.4 251
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 Dram Oyuncu 7.2 457

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 20,080
2011 Komedi Oyuncu 4.2 15,766

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Oyuncu 5.4 36,561
Film Altyazıları
Kidnap (5,641) Beauty and the Beast (4,987) The Fate of the Furious (2,521) The Boss Baby (1,848) Contratiempo (1,819) The Shack (1,608) Dangal (1,568) The Great Wall (1,279) Redivider (1,277) T2 Trainspotting (1,179)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,061) Supernatural (5,210) Better Call Saul (4,473) Lucifer (4,128) Fargo (3,612) Twin Peaks (3,587) Into the Badlands (3,549) The 100 (2,373) Gotham (2,183) 12 Monkeys (2,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017