Giriş Kayıt
Greg Perrow

Greg Perrow


Oyuncu

Greg Perrow, oyuncu. Mean Girls 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 4.7 58
2016 Dram Oyuncu 3.6 187
2016 Komedi Oyuncu 8.4 33
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 Dram Oyuncu 7.2 457

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 20,080
2011 Komedi Oyuncu 4.2 15,766

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Oyuncu 5.4 36,150
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017