Giriş Kayıt
Greg Perrow

Greg Perrow


Oyuncu

Greg Perrow, oyuncu. Mean Girls 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Aile Oyuncu 4.7 58
2016 Dram Oyuncu 3.6 187
2016 Komedi Oyuncu 8.3 439
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 Dram Oyuncu 7.2 457

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 21,614
2011 Komedi Oyuncu 4.2 15,766

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Oyuncu 5.4 37,853
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017