Giriş Kayıt
Baz Salam

Baz Salam


Oyuncu

Baz Salam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 257
2016 Gerilim Oyuncu 5.1 417
2014 Komedi Oyuncu
8.7 190
2014 Biyografi Oyuncu 6.0 1,223

Belalı Mahalle
2012 Suç Oyuncu 7.1 8,555
2012 Suç Oyuncu 6.3 17,704
2011 Komedi Oyuncu 4.9 619
2011 Aksiyon Oyuncu 4.8 31,887
2011 Dram Oyuncu 5.6 1,659
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 435
2010 Gerilim Oyuncu 1.5 424
2010 Komedi Oyuncu 5.3 8,834
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,453
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017