Giriş Kayıt
Jeffrey Engel

Jeffrey Engel


Animasyon, Görsel Efekt

Jeffrey Engel, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.6 160,412

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 319,439

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 465,509

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 299,098

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 135,388

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 188,501

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 441,109

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 332,173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017