Giriş Kayıt
Jeffrey Engel

Jeffrey Engel


Animasyon, Görsel Efekt

Jeffrey Engel, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.7 147,548

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.1 311,809

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 460,354

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 296,121

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 134,659

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 186,989

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 436,105

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 329,398
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017