Giriş Kayıt
Jeffrey Engel

Jeffrey Engel


Animasyon, Görsel Efekt

Jeffrey Engel, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.6 166,493

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 323,752

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 468,915

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 301,112

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 135,968

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 189,400

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 444,601

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 334,051
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017