Giriş Kayıt
Jeffrey Engel

Jeffrey Engel


Animasyon, Görsel Efekt

Jeffrey Engel, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.6 192,835

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 347,145

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 485,881

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 312,039

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 138,386

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 194,598

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 456,541

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 342,354
Dizi Altyazıları
Westworld (7,180) The 100 (3,331) The Expanse (2,810) La casa de papel (2,112) The Crossing (1,730) Colony (1,605) 12 Monkeys (1,341) Genius (1,153) Luke Cage (1,083) Into the Badlands (1,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018