Giriş Kayıt
Alfie Stewart

Alfie Stewart (24)


Oyuncu

Alfie Stewart, 24 Aralık 1993 Islington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (2016) David Brent: Life on the Road (2016), (2013) Southcliffe (2013), (2014) Queen and Country (2014), (2015) The Throwaways (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1993
Doğum Yeri: Islington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Çekimi
2016 23 Komedi Oyuncu 6.8 12,904
2016 23 Komedi Oyuncu 6.3 13,549
2016 Komedi Oyuncu 7.1 297
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,245
2015 22 Aksiyon Oyuncu 4.5 838
2014 21 Dram Oyuncu 7.2 38
2014 21 Dram Oyuncu 6.3 1,150
2013 Dram Oyuncu 7.7 1,275
2013 Dram Oyuncu 7.0 1,875

Sen Gitmeden Önce
2012 19 Dram Oyuncu 6.0 3,953

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 18 Aile Oyuncu 4.6 397
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,055
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018