Giriş Kayıt
Alfie Stewart

Alfie Stewart (23)


Oyuncu

Alfie Stewart, 24 Aralık 1993 Islington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (2016) David Brent: Life on the Road (2016), (2013) Southcliffe (2013), (2014) Queen and Country (2014), (2015) The Throwaways (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1993
Doğum Yeri: Islington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 23 Komedi Oyuncu 7.2 1,363
2016 23 Komedi Oyuncu 6.3 10,544
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,382
2015 22 Aksiyon Oyuncu 4.5 838
2014 21 Dram Oyuncu 7.2 38
2014 21 Dram Oyuncu 6.3 940
2013 Dram Oyuncu 7.7 1,275
2013 Dram Oyuncu 7.0 1,875

Sen Gitmeden Önce
2012 19 Dram Oyuncu 6.0 3,714

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 18 Aile Oyuncu 4.6 397
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017