Giriş Kayıt
Robert Shambo

Robert Shambo


Robert Shambo,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 472
2013 Korku Çeşitli    
2013 Fantastik Çeşitli    

Balta 3
2013 Komedi Çeşitli 5.7 5,778
2012 Korku Çeşitli    

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,802

Ejder Göz
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,675
2012 Aksiyon Çeşitli 5.8 9,384
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 14,515
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017