Giriş Kayıt
Robert Shambo

Robert Shambo


Robert Shambo,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 472
2013 Korku Çeşitli    
2013 Fantastik Çeşitli    

Balta 3
2013 Komedi Çeşitli 5.7 5,778
2012 Korku Çeşitli    

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,802

Ejder Göz
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,829
2012 Aksiyon Çeşitli 5.8 9,384
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 14,799
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (5,071) Kidnap (4,726) Beauty and the Beast (3,297) Contratiempo (1,790) The Fate of the Furious (1,720) Redivider (1,478) Dangal (1,348) The Boss Baby (1,262) The Great Wall (1,139) Get Out (988)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,639) Better Call Saul (7,021) American Gods (6,580) Lucifer (5,082) Twin Peaks (4,544) Into the Badlands (3,896) Supernatural (3,776) Fargo (3,690) Gotham (3,676) The 100 (3,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017