Giriş Kayıt
Robert Shambo

Robert Shambo


Robert Shambo,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 472
2013 Korku Çeşitli    
2013 Fantastik Çeşitli    

Balta 3
2013 Komedi Çeşitli 5.7 6,282
2012 Korku Çeşitli    

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,802

Ejder Göz
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,831
2012 Aksiyon Çeşitli 5.8 9,760
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 15,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017