Giriş Kayıt
Dan Caldwell

Dan Caldwell


Yapımcı, Oyuncu

Dan Caldwell, yapımcı, oyuncu. Hamill (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan 'Punkass' Caldwell | The Tapout Crew
Takma İsmi: PunkAss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 6.6 96

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.2 362,226
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 200
2010 Belgesel Yapımcı 6.4 187
2010 Aksiyon Yapımcı 4.3 2,246
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 1,404
2010 Aksiyon 4.8 23,445
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017