Giriş Kayıt
Dan Caldwell

Dan Caldwell


Yapımcı, Oyuncu

Dan Caldwell, yapımcı, oyuncu. Hamill (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan 'Punkass' Caldwell | The Tapout Crew
Takma İsmi: PunkAss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 6.6 96

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.2 351,352
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 200
2010 Belgesel Yapımcı 6.4 187
2010 Aksiyon Yapımcı 4.3 2,246
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 1,404
2010 Aksiyon 4.8 23,081
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017