Giriş Kayıt
Stephen Kessen

Stephen Kessen


Oyuncu

Stephen Kessen, oyuncu.

Takma İsmi: Hotdog
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 4.7 102
2011 Dram Oyuncu 4.5 54
2011 Gerilim Oyuncu 6.2 421
2007 Korku Çeşitli
6.3 201,413
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018