Giriş Kayıt
Yûki Furukawa

Yûki Furukawa


Oyuncu

Yûki Furukawa, oyuncu. Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 15
2015 Gizem Oyuncu 7.1 13
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.6 41
2014 Romantik Oyuncu 8.6 32
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,286

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Oyuncu 8.5 96

Clean Tender
2013 Komedi Oyuncu 6.7 119

Zengin Adam, Fakir Kadın
2012 Komedi Oyuncu 7.9 225
2011 Dram Oyuncu 7.5 26
2011 Komedi Oyuncu 6.2 316
2010 Korku Oyuncu 5.7 876
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017