Giriş Kayıt
Yûki Furukawa

Yûki Furukawa


Oyuncu

Yûki Furukawa, oyuncu. Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 15
2015 Gizem Oyuncu 7.1 13
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.6 41
2014 Romantik Oyuncu 8.6 32
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,286

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Oyuncu 8.5 96

Clean Tender
2013 Komedi Oyuncu 6.7 119

Zengin Adam, Fakir Kadın
2012 Komedi Oyuncu 7.9 225
2011 Dram Oyuncu 7.5 26
2011 Komedi Oyuncu 6.2 316
2010 Korku Oyuncu 5.7 876
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,403) Split (6,183) Rogue One (6,156) Live by Night (5,383) Hidden Figures (5,349) Assassin's Creed (4,351) Paterson (3,974) Patriots Day (3,721) Allied (3,097) Brimstone (1,983)
Dizi Altyazıları
Legion (9,685) Arrow (5,793) The Flash (5,491) The 100 (3,588) The Expanse (3,297) Legends of Tomorrow (2,713) Colony (2,409) The Blacklist (2,371) Vikings (2,251) Designated Survivor (2,219)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017