Giriş Kayıt
Devan Leos

Devan Leos


Oyuncu

Devan Leos, oyuncu. Kahramanlar Hastanesi (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.3 8,455

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.7 1,126

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.9 8,320
2011 Komedi Oyuncu 6.0 7,338
2011 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2009 Komedi Oyuncu 7.5 38,202
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018