Giriş Kayıt
Devan Leos

Devan Leos


Oyuncu

Devan Leos, oyuncu. Kahramanlar Hastanesi (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.3 8,108

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,069

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.8 7,735
2011 Komedi Oyuncu 6.0 6,951
2011 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2009 Komedi Oyuncu 7.5 36,005
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017