Giriş Kayıt
Devan Leos

Devan Leos


Oyuncu

Devan Leos, oyuncu. Kahramanlar Hastanesi (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.3 7,630

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.7 889

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.8 7,587
2011 Komedi Oyuncu 6.0 6,583
2011 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2009 Komedi Oyuncu 7.5 33,972
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017