Giriş Kayıt
Devan Leos

Devan Leos


Oyuncu

Devan Leos, oyuncu. Kahramanlar Hastanesi (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.3 8,455

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.7 1,126

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.9 8,857
2011 Komedi Oyuncu 6.0 7,394
2011 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2009 Komedi Oyuncu 7.5 39,032
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018