Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 295,918

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 201,012

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 64,959

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 150,324

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 165,977

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 568,619

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 22,662

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,326

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 283,450
2001 Aksiyon Dublör 6.1 265,058

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,705

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 149,607
2000 Aksiyon Dublör 7.4 476,934
2000 Aksiyon Dublör 6.6 67,380
2000 Aksiyon Dublör 7.4 26,267
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 136,586

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 225,568

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 93,018

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 58,533
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 36,243
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,461

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 57,383

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 124,129

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 194,942
1998 Aksiyon Dublör 6.6 334,941

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 38,840
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 834,789

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 43,061

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 67,240

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 129,748

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.3 80,752

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 15,639
1997 Aksiyon Dublör 5.4 60,593
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 294,045
1997 Aksiyon Dublör 6.8 233,059

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 196,765

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 25,499

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 19,952
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,855

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 105,939

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,226
1996 Aksiyon Dublör 5.3 19,898

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 448,704

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 267,982

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 19,466

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 32,673

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 21,903

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 180,791

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 309,772

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 34,097

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 141,522

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 46,134
1994 Aksiyon Dublör 5.5 62,824
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,968

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 36,225

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.8 38,023
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,410
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017