Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 292,786

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 198,008

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 63,992

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 146,113

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 163,862

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 560,482

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 22,573

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,057

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 279,776
2001 Aksiyon Dublör 6.1 261,758

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,612

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 148,227
2000 Aksiyon Dublör 7.4 467,720
2000 Aksiyon Dublör 6.6 66,713
2000 Aksiyon Dublör 7.4 26,021
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 135,367

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 223,264

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 92,206

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 58,076
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 35,967
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 52,921

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 56,765

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 122,579

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 192,998
1998 Aksiyon Dublör 6.6 330,842

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 38,569
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 820,452

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 42,563

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 66,169

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 128,383

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.3 79,516

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 15,639
1997 Aksiyon Dublör 5.4 59,798
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 289,176
1997 Aksiyon Dublör 6.8 230,479

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 194,606

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 25,499

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 19,427
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,649

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 104,641

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,226
1996 Aksiyon Dublör 5.3 19,611

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 443,266

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 265,263

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 19,350

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 32,673

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 21,668

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 178,129

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 306,570

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 33,535

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 140,223

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 45,298
1994 Aksiyon Dublör 5.5 62,205
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,908

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 35,838

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.8 37,575
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017