Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 307,699

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 216,052

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 68,216

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 158,580

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 175,149

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 598,941

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 23,203

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 27,377

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 301,687
2001 Aksiyon Dublör 6.1 278,250

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,980

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 155,341
2000 Aksiyon Dublör 7.4 502,991
2000 Aksiyon Dublör 6.6 69,637
2000 Aksiyon Dublör 7.4 27,377
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 141,184

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 234,664

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 97,495

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 60,656
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 37,581
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 55,964

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 60,112

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 129,809

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 203,409
1998 Aksiyon Dublör 6.6 351,128

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 40,179
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 883,255

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 45,106

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 72,261

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 135,892

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.4 86,811

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 16,481

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 63,622

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 312,646
1997 Aksiyon Dublör 6.8 243,608

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 206,223

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 26,547

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 20,891
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,972

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 111,301

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,322
1996 Aksiyon Dublör 5.3 20,892

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 469,551

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 278,751

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 20,782

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 22,867

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 191,392

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 323,478

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 35,964

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 147,483

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 48,855
1994 Aksiyon Dublör 5.5 66,167
1993 Aksiyon Dublör 6.7 5,265

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 38,333

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.9 39,906
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018