Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 309,495

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 217,796

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 68,978

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 159,487

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 176,740

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 603,757

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 23,203

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 27,534

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 303,900
2001 Aksiyon Dublör 6.1 280,296

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 17,578

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 156,425
2000 Aksiyon Dublör 7.4 506,588
2000 Aksiyon Dublör 6.6 69,982
2000 Aksiyon Dublör 7.4 27,568
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 141,869

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 236,165

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 98,197

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 61,005
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 37,767
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 56,351

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 60,459

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 130,790

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 204,717
1998 Aksiyon Dublör 6.6 353,662

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 40,425
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 890,843

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 45,264

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 73,168

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 136,806

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.4 87,641

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.8 16,905

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 64,105

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 315,915
1997 Aksiyon Dublör 6.8 245,242

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 207,561

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 26,547

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 20,891
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,972

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,322
1996 Aksiyon Dublör 5.4 21,001

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 472,802

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 280,502

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 20,965

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 112,231

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 23,008

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 193,685

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 325,641

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 36,180

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 148,404

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 48,965
1994 Aksiyon Dublör 5.5 66,696
1993 Aksiyon Dublör 6.7 5,318

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 38,611

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.9 40,121
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018