Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 297,088

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 203,734

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 65,322

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 151,257

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 166,865

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 571,387

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 22,662

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,449

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 286,812
2001 Aksiyon Dublör 6.1 266,232

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,705

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 150,108
2000 Aksiyon Dublör 7.4 479,871
2000 Aksiyon Dublör 6.6 67,589
2000 Aksiyon Dublör 7.4 26,381
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 137,018

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 226,467

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 93,319

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 58,747
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 36,339
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,720

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 57,617

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 124,728

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 195,697
1998 Aksiyon Dublör 6.6 336,438

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 38,956
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 839,565

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 43,268

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 67,661

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 130,274

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.3 81,118

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 15,926
1997 Aksiyon Dublör 5.4 60,890
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 295,909
1997 Aksiyon Dublör 6.8 234,031

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 197,623

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 25,499

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 20,078
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,963

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 106,738

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,226
1996 Aksiyon Dublör 5.3 19,995

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 450,829

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 269,028

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 19,466

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,356

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 22,019

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 181,748

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 311,113

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 34,278

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 142,075

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 46,140
1994 Aksiyon Dublör 5.5 63,298
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,997

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 36,484

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.8 38,071
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,410
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017