Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 298,218

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 206,016

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 65,672

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 152,818

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 167,744

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 574,497

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 22,662

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,616

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 289,585
2001 Aksiyon Dublör 6.1 267,494

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,954

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 150,722
2000 Aksiyon Dublör 7.4 482,804
2000 Aksiyon Dublör 6.6 67,895
2000 Aksiyon Dublör 7.4 26,514
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 137,548

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 227,416

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 93,732

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 58,978
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 36,525
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,991

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 57,834

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 125,324

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 196,666
1998 Aksiyon Dublör 6.6 338,171

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 39,103
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 844,144

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 43,490

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 68,134

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 130,834

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.3 81,486

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 15,975
1997 Aksiyon Dublör 5.4 61,234
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 297,872
1997 Aksiyon Dublör 6.8 235,134

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 198,470

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 25,499

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 20,090
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,972

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 107,300

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,322
1996 Aksiyon Dublör 5.3 20,105

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 453,096

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 270,124

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 19,932

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,380

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 22,032

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 182,864

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 312,606

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 34,499

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 142,659

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 46,585
1994 Aksiyon Dublör 5.5 63,600
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,997

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 36,683

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.8 38,321
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017