Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 300,071

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 208,821

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 66,385

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 154,579

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 169,564

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 582,111

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 22,893

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,834

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 292,822
2001 Aksiyon Dublör 6.1 269,855

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,980

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 151,752
2000 Aksiyon Dublör 7.4 488,096
2000 Aksiyon Dublör 6.6 68,300
2000 Aksiyon Dublör 7.4 26,702
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 138,480

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 228,997

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 94,414

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 59,373
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 36,786
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 54,458

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 58,326

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 126,342

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 198,234
1998 Aksiyon Dublör 6.6 341,014

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 39,342
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 852,758

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 43,867

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 68,884

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 131,920

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.3 82,386

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 15,975
1997 Aksiyon Dublör 5.4 61,788

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 301,341
1997 Aksiyon Dublör 6.8 237,342

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 200,607

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 26,547

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 20,312
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,972

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 108,267

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,322
1996 Aksiyon Dublör 5.3 20,345

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 457,393

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 272,147

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 20,139

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,670

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 22,307

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 184,787

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 314,995

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 34,847

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 143,728

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 47,037
1994 Aksiyon Dublör 5.5 64,175
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,997

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 37,032

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.8 38,665
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017