Giriş Kayıt
Mitchell Dean

Mitchell Dean


Dublör

Mitchell Dean, dublör. Komşum Bir Katil (2000), Evde Tek Başına 3 (1997), Çılgın Parti (1998), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 294,764

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör 5.9 199,783

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 64,590

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 149,248

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 165,151

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 565,297

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Dublör 3.0 22,662

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,209

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 281,956
2001 Aksiyon Dublör 6.1 263,887

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Dublör 4.6 16,705

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Dublör 5.5 149,112
2000 Aksiyon Dublör 7.4 471,782
2000 Aksiyon Dublör 6.6 67,119
2000 Aksiyon Dublör 7.4 26,175
2000 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 136,116

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 224,741

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Dublör 6.7 92,749

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 58,377
1999 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 947

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Dublör 6.4 36,150
1999 Bilim-Kurgu Dublör    

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,224

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Dublör 4.6 57,065

Sucu
1998 Komedi Dublör 6.1 123,396

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 194,208
1998 Aksiyon Dublör 6.6 333,429

Çılgın Parti
1998 Komedi Dublör 6.5 38,742
1998 Aksiyon Dublör 5.3 6,804

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 829,224

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 42,932

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 66,813

Çığlık 2
1997 Korku Dublör 6.1 129,247

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Dublör 4.3 80,368

Tılsım
1997 Fantastik Dublör 5.7 15,639
1997 Aksiyon Dublör 5.4 60,259
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 292,050
1997 Aksiyon Dublör 6.8 232,118

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 195,971

İkili Takım
1997 Aksiyon Dublör 4.7 25,499

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 19,843
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1997 Aksiyon Dublör 3.4 6,778

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 105,297

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Dublör 4.6 2,226
1996 Aksiyon Dublör 5.3 19,796

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 446,367

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 266,917

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Dublör 5.5 19,466

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 32,673

Korsan
1995 Aksiyon Dublör 5.6 21,795

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Dublör 6.8 179,757

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 308,501

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör 6.3 33,891

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Dublör 7.6 141,066

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Dublör 5.8 45,298
1994 Aksiyon Dublör 5.5 62,758
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,929

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 36,068

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.8 37,858
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,410
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017