Giriş Kayıt
Yumi Hara

Yumi Hara


Oyuncu, Kameraman

Yumi Hara, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 8.6 5
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 18
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 508
2015 Oyuncu 6.8 17
2014 Animasyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.4 38
2013 Komedi Kameraman 6.8 411
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,498
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 265
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017