Giriş Kayıt
Yumi Hara

Yumi Hara


Oyuncu, Kameraman

Yumi Hara, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 8.0 74
2017 Animasyon Oyuncu 8.6 5
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 18
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 1,643
2015 Oyuncu 6.8 17
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 603
2014 Komedi Oyuncu 7.4 38
2013 Komedi Kameraman 6.8 411
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,498
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 265
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018