Giriş Kayıt
Ada Condeescu

Ada Condeescu (28)


Oyuncu

Ada Condeescu, 02 Temmuz 1988 doğumlu oyuncu. Islık Çalmak İstersem, Çalarım (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1988
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 27 Korku Oyuncu 3.5 204
2014 26 Komedi Oyuncu 5.7 235
2013 25 Dram Oyuncu 6.5 43
2011 23 Dram Oyuncu 6.2 1,458

Islık Çalmak İstersem, Çalarım
2010 22 Dram Oyuncu 7.2 5,272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017