Giriş Kayıt
David Rickabaugh

David Rickabaugh (36)


Oyuncu, Sanat Yönetmeni

David Rickabaugh, 16 Mayıs 1980 Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu, sanat yönetmeni. Elena Undone (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1980
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Takma İsmi: Shaggy
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    

Köpekbalığı İstilası
2013 33 Korku Oyuncu    

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 31 Komedi Çeşitli 6.9 364,120
2011 31 Dram Çeşitli    
2010 30 Suç Çeşitli    
2010 30 Dram Oyuncu 6.4 3,614
2009 Suç Oyuncu 6.7 37,385
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,255
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017