Giriş Kayıt
David Rickabaugh

David Rickabaugh (36)


Oyuncu, Sanat Yönetmeni

David Rickabaugh, 16 Mayıs 1980 Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu, sanat yönetmeni. Elena Undone (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1980
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Takma İsmi: Shaggy
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    

Köpekbalığı İstilası
2013 33 Korku Oyuncu    

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 31 Komedi Çeşitli 6.9 365,745
2011 31 Dram Çeşitli    
2010 30 Suç Çeşitli    
2010 30 Dram Oyuncu 6.4 3,614
2009 Suç Oyuncu 6.7 37,650
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,516
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017