Giriş Kayıt
Christina Sidoti

Christina Sidoti


Görsel Efekt, Animasyon

Christina Sidoti, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 816
2015 Macera Animasyon 5.8 47,000

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 85,279

Kanıma Gir
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 96,202
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.9 6,391
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017