Giriş Kayıt
Christina Sidoti

Christina Sidoti


Görsel Efekt, Animasyon

Christina Sidoti, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 738
2015 Macera Animasyon 5.8 46,353

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 84,789

Kanıma Gir
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 95,640
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.9 6,391
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017