Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christina Sidoti

Christina Sidoti


Görsel Efekt, Animasyon

Christina Sidoti, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 667
2015 Macera Animasyon 5.8 45,519

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 84,150

Kanıma Gir
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 95,038
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.9 6,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017