Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 186,544

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 321,846

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 427,196

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 377,881

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 164,084

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 151,673

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 773,869

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 123,905

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 365,613

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 97,866

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 92,718

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 476,337

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 25,726

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,290
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 34,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017