Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 364,805

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 403,327

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 487,252

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 419,987

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 174,977

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 158,300

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 831,041

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 129,003

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 381,098

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 102,898

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 96,976

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 500,853

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 25,989
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 27,137

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,906
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 36,176
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018