Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 262,937

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 345,804

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 441,127

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 387,370

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 166,710

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 153,311

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 789,750

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 125,214

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 369,649

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 99,061

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 93,805

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 482,064

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,018

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,489
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 34,678
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017