Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 226,526

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 389,288

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 354,130

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 157,558

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 147,593

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 730,148

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 120,848

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 356,453

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,368

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,210

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 462,882

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,875

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 32,881
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,209) Passengers (8,514) Doctor Strange (4,798) Arrival (3,599) Assassin's Creed (2,976) Allied (2,796) Fences (2,731) Hacksaw Ridge (2,281) Moana (1,855) Nocturnal Animals (1,445)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,555) Legion (8,527) The 100 (8,188) Taboo (7,091) The Big Bang Theory (5,846) Arrow (4,781) Black Sails (3,909) Vikings (3,438) The Expanse (3,408) The Flash (3,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017