Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 294,724

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 362,319

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 452,295

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 395,512

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 169,004

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 154,756

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 800,237

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 126,119

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 373,012

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 100,063

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,555

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 487,295

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,196

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,632
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 35,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017