Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 341,410

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 386,647

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 470,922

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 409,184

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 172,727

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 156,832

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 817,342

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 127,768

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 377,834

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 101,528

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 95,926

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 495,608

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 25,178
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,569

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,906
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 35,706
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018