Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 170,762

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 372,910

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 345,900

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 155,603

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 145,827

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 720,751

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 119,767

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 353,080

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 94,543

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 89,399

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 457,571

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,356

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 32,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017