Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 140,964

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 294,413

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 412,096

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 369,161

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 161,508

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 150,155

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 757,564

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 122,863

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 362,186

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,750

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 91,713

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 471,232

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 25,503

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 33,730
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017