Giriş Kayıt
Ryan J. Rogers

Ryan J. Rogers


Görsel Efekt, Animasyon

Ryan J. Rogers, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 261,925

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 398,245

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 359,900

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 158,881

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 148,407

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 737,312

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 121,554

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 358,532

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,842

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,751

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 466,332

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.4 23,554
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,999

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 33,328
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017