Giriş Kayıt
Vijesh Rajan

Vijesh Rajan


Görsel Efekt, Oyuncu

Vijesh Rajan, görsel efekt, oyuncu. Raman Raghav 2.0 (2016), OK Kanmani (2015), Angry Indian Goddesses (2015), Double Barrel (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 5.0 2,201
2016 Komedi Çeşitli 5.1 3,605
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 6,044
2016 Dram Görsel Efekt 6.9 45
2015 Komedi Görsel Efekt 7.2 1,198
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 548
2015 Romantik Görsel Efekt 7.4 2,989
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 10,216
2014 Belgesel Görsel Efekt 7.7 124
2014 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
7.8 24
2012 Biyografi Çeşitli 8.3 7,431

Wasseypur Çeteleri
2012 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
8.3 55,293

Hamallar
2012 Dram Oyuncu 7.0 55
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017