Giriş Kayıt
E.jiah

E.jiah


Oyuncu

E.jiah, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu    
2013 Romantik Oyuncu 6.8 13
2011 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.1 63

Athena: Savaş Tanrıçası
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 271
2009 Oyuncu 6.9 206
2009 Romantik Oyuncu 5.8 9

Beethoven Virus
2008 Komedi Oyuncu 7.7 158
2007 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 8.4 90
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017