Giriş Kayıt
E.jiah

E.jiah


Oyuncu

E.jiah, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.7 215
2015 Romantik Oyuncu    
2013 Romantik Oyuncu 6.8 13
2011 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.1 63

Athena: Savaş Tanrıçası
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 271
2009 Oyuncu 6.9 206
2009 Romantik Oyuncu 5.8 9

Beethoven Virus
2008 Komedi Oyuncu 7.7 158
2007 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 8.4 90
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018