Giriş Kayıt
Sarah Carbiener

Sarah Carbiener


Senarist

Sarah Carbiener, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 7.0 212
2015 Komedi Senarist 8.3 1,223
2013 Animasyon Senarist 9.3 211,501

Macera Adası 2
2013 Macera Senarist 5.0 1,195
2008 Dram Çeşitli 7.9 213,776
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018