Giriş Kayıt
Sarah Carbiener

Sarah Carbiener


Senarist

Sarah Carbiener, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist    
2015 Komedi Senarist 8.3 943
2013 Animasyon Senarist 9.3 144,599

Macera Adası 2
2013 Macera Senarist 5.0 1,195
2008 Dram Çeşitli 7.9 209,961
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017