Giriş Kayıt
Allison Casey

Allison Casey


Sesler, Müzisyen

Allison Casey, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Sesler 6.0 109
2013 Belgesel Sesler 7.7 339
2012 Reality-TV Sesler 6.7 31
2011 Kısa Metraj Sesler 6.5 323
2011 Korku Sesler 3.3 117
2010 Belgesel Müzik 7.6 321

2. Dünya Savaşı'nın Bilinmeyen Renkleri
2009 Belgesel Sesler    
2009 Belgesel Sesler 7.8 487
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017