Giriş Kayıt
Allison Casey

Allison Casey


Sesler, Müzisyen

Allison Casey, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Sesler 6.0 109
2013 Belgesel Sesler 7.7 339
2012 Reality-TV Sesler 6.7 31
2011 Kısa Metraj Sesler 6.5 323
2011 Korku Sesler 3.3 117
2010 Belgesel Müzik 7.6 321

2. Dünya Savaşı'nın Bilinmeyen Renkleri
2009 Belgesel Sesler    
2009 Belgesel Sesler 7.8 487
Film Altyazıları
Gold (3,998) Get Out (2,399) Logan (1,918) La La Land (1,233) The Age of Shadows (1,217) Split (1,216) Rings (1,163) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,019) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,606) The Last Kingdom (2,512) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Vikings (1,517) Game of Thrones (1,512) Supernatural (1,244)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017