Giriş Kayıt
Allison Casey

Allison Casey


Sesler, Müzisyen

Allison Casey, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Sesler 5.6 150
2013 Belgesel Sesler 7.7 339
2012 Reality-TV Sesler 6.7 31
2011 Kısa Metraj Sesler 6.5 323
2011 Korku Sesler 3.3 117
2010 Belgesel Müzik 7.6 321

2. Dünya Savaşı'nın Bilinmeyen Renkleri
2009 Belgesel Sesler    
2009 Belgesel Sesler 7.8 487
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017