Giriş Kayıt
Sean Ryan

Sean Ryan


Senarist

Sean Ryan, senarist. 4Got10 (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 9.7 19
2016 Aksiyon Senarist 4.4 1,463
2016 Aksiyon Senarist 3.6 165
2015 Aksiyon Senarist 4.1 1,272
2014 Kısa Metraj Senarist 9.1 41
2014 Bilim-Kurgu    
2013 Dram 3.9 350
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017