Giriş Kayıt
Sean Ryan

Sean Ryan


Senarist

Sean Ryan, senarist. 4Got10 (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 9.7 19
2016 Aksiyon Senarist 4.4 1,463
2016 Aksiyon Senarist 3.6 165
2015 Aksiyon Senarist 4.1 1,272
2014 Kısa Metraj Senarist 9.1 41
2014 Bilim-Kurgu    
2013 Dram 3.9 350
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017