Giriş Kayıt
Jemma Bolt

Jemma Bolt


Oyuncu

Jemma Bolt, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.7 258
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 42
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,320
2011 Dram Oyuncu 5.8 543
2009 Suç Oyuncu 7.1 1,550

Aşka Son Şans
2008 Dram Oyuncu 6.7 18,799

Dost Kazığı
2008 Biyografi Oyuncu 6.5 63,561
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017