Giriş Kayıt
Jemma Bolt

Jemma Bolt


Oyuncu

Jemma Bolt, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 438
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 42
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,362
2011 Dram Oyuncu 5.8 543
2009 Suç Oyuncu 7.1 1,550

Aşka Son Şans
2008 Dram Oyuncu 6.7 18,799

Dost Kazığı
2008 Biyografi Oyuncu 6.4 64,239
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018