Giriş Kayıt
Jemma Bolt

Jemma Bolt


Oyuncu

Jemma Bolt, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 42
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,240
2011 Dram Oyuncu 5.8 543
2009 Suç Oyuncu    

Aşka Son Şans
2008 Dram Oyuncu 6.7 18,293

Dost Kazığı
2008 Komedi Oyuncu 6.5 62,253
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017