Giriş Kayıt
Soon-chang Hong

Soon-chang Hong


Oyuncu

Soon-chang Hong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.6 21
2006 Komedi Oyuncu 7.9 100

Halk Düşmanı
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,771
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018