Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Fantastik Dörtlü (2015), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Zor Saatler (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 37,219

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 55,105

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 39,576
2015 Komedi Kameraman 6.1 14,076

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 117,764
2015 Dram Kameraman 7.2 2,434
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 16,972
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,386
2014 Biyografi Kameraman 6.9 16,539
2014 Dram Kameraman 7.2 17,014

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,837

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 210,499
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 400,546
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,077
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,436

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 421,872

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 206,450

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017