Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Fantastik Dörtlü (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 60,235

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 71,334

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 41,467
2015 Komedi Kameraman 6.1 14,560

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 119,000
2015 Dram Kameraman 7.2 2,463
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 17,446
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,498
2014 Biyografi Kameraman 6.9 16,544
2014 Dram Kameraman 7.2 17,397

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,881

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 211,963
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 403,542
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,320
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,437

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 425,035

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 208,188

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,165
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017