Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Fantastik Dörtlü (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 82,136

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 93,989

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 45,371
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 23,727
2015 Komedi Kameraman 6.1 15,564

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 122,828
2015 Dram Kameraman 7.2 2,520
2014 Komedi Kameraman 5.6 5,089
2014 Biyografi Kameraman 6.9 17,062
2014 Dram Kameraman 7.2 18,096

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 215,980
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 412,397
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,959
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 434,459

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 213,383

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017