Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Fantastik Dörtlü (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.3 22,903

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 103,061

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 119,116

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 51,881
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 28,742
2015 Komedi Kameraman 6.1 17,434

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 132,218
2015 Dram Kameraman 7.2 2,640
2014 Komedi Kameraman 5.6 5,601
2014 Biyografi Kameraman 6.9 18,098
2014 Dram Kameraman 7.2 19,447

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 225,478
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 431,791
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 45,175
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 455,526

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.1 228,883

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,778
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018