Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Fantastik Dörtlü (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 69,306

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 80,310

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 42,820
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 18,947
2015 Komedi Kameraman 6.1 14,859

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 120,150
2015 Dram Kameraman 7.2 2,473
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,573
2014 Biyografi Kameraman 6.9 16,745
2014 Dram Kameraman 7.2 17,568

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 213,228
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 406,100
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,515
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,437

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 427,823

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 209,558

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,215
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017