Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Fantastik Dörtlü (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 74,979

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 86,518

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 43,798
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 21,266
2015 Komedi Kameraman 6.1 15,163

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 121,218
2015 Dram Kameraman 7.2 2,490
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,729
2014 Biyografi Kameraman 6.9 16,745
2014 Dram Kameraman 7.2 17,808

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 214,271
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 408,475
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,711
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,539

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 430,236

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 211,154

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017