Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Fantastik Dörtlü (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.5 9,858

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 92,255

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 105,827

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 47,954
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 25,234
2015 Komedi Kameraman 6.1 16,315

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 126,231
2015 Dram Kameraman 7.2 2,568
2014 Komedi Kameraman 5.6 5,438
2014 Biyografi Kameraman 6.9 17,329
2014 Dram Kameraman 7.2 18,748

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 219,326
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 419,732
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 44,441
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 442,905

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 220,172

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017