Giriş Kayıt
Kareem Audain

Kareem Audain


Kameraman

Kareem Audain, kameraman. Kod Adı: Olympus (2013), Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Fantastik Dörtlü (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.9 4,472

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 87,104

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.2 99,880

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 46,666
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 24,495
2015 Komedi Kameraman 6.1 15,886

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 124,493
2015 Dram Kameraman 7.2 2,541
2014 Komedi Kameraman 5.6 5,310
2014 Biyografi Kameraman 6.9 17,212
2014 Dram Kameraman 7.2 18,409

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 4.0 13,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 217,508
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 415,805
2013 Korku Çeşitli 5.1 3,547

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 44,169
2013 Korku Kameraman 4.4 3,988
2012 Komedi Kameraman 5.2 3,634

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 438,575

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 215,664

Tatlı Molly
2011 Dram Kameraman 5.3 7,952
2011 Suç Kameraman 7.3 13,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017