Giriş Kayıt
Brian Lannin

Brian Lannin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Senarist, Editör

Brian Lannin, görüntü yönetmeni, kameraman, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
   
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 3,037
2016 Komedi 8.1 37

Dönüm Noktası
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,649
2014 Komedi Editorial Department 7.2 31
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni
Senarist
5.4 905
2013 Macera Kameraman 6.0 102
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 2,820
2012 Dram Kameraman 4.9 1,261
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018