Giriş Kayıt
Brian Lannin

Brian Lannin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Senarist, Editör

Brian Lannin, görüntü yönetmeni, kameraman, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
   
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,407

Dönüm Noktası
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,649
2014 Komedi Editorial Department 7.2 31
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni
Senarist
5.4 905
2013 Macera Kameraman 6.0 102
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 2,301
2012 Dram Kameraman 4.9 1,261
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017