Giriş Kayıt
Brian Lannin

Brian Lannin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Senarist, Editör

Brian Lannin, görüntü yönetmeni, kameraman, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
   
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 1,262

Dönüm Noktası
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,649
2014 Komedi Editorial Department 7.2 31
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni
Senarist
5.4 905
2013 Macera Kameraman 6.0 102
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 2,245
2012 Dram Kameraman 4.9 1,261
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,588) Assassin's Creed (8,461) Doctor Strange (4,705) Allied (4,060) Moana (2,789) Forushande (2,521) Arrival (2,438) Split (2,376) Lion (2,026) Hacksaw Ridge (1,681)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017