Giriş Kayıt
Brian Lannin

Brian Lannin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Senarist, Editör

Brian Lannin, görüntü yönetmeni, kameraman, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
   
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,569

Dönüm Noktası
2014 Komedi Kameraman 5.6 4,649
2014 Komedi Editorial Department 7.2 31
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni
Senarist
5.4 905
2013 Macera Kameraman 6.0 102
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 2,402
2012 Dram Kameraman 4.9 1,261
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017