Giriş Kayıt
Victor Praud

Victor Praud


Sesler, Müzisyen

Victor Praud, sesler, müzisyen. Ava (2017), Paris 05:59 (2016), (2016) Chocolat (2016), (2015) La tête haute (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.8 1,050
2017 Sesler    
2016 Müzik
Sesler
6.5 1,010
2016 Kısa Metraj Sesler 7.0 16
2016 Dram Sesler 7.1 3,969
2015 Dram Sesler 5.6 143
2015 Dram Sesler 6.6 355
2015 Dram Sesler 7.1 1,775
2015 Kısa Metraj Sesler 7.1 26
2014 Dram Sesler 5.6 17
2013 Kısa Metraj Sesler 6.3 21
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018