Giriş Kayıt
Victor Praud

Victor Praud


Sesler, Müzisyen

Victor Praud, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik
Sesler
6.5 1,010
2016 Dram Sesler 7.1 3,363
2015 Dram Sesler 5.6 143
2015 Dram Sesler 6.6 355
2015 Dram Sesler 7.1 1,775
2014 Dram Sesler 5.6 17
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017