Giriş Kayıt
Victor Praud

Victor Praud


Sesler, Müzisyen

Victor Praud, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Sesler    
2017 Dram Sesler 6.9 274
2016 Müzik
Sesler
6.5 1,010
2016 Kısa Metraj Sesler 7.0 16
2016 Dram Sesler 7.1 3,969
2015 Dram Sesler 5.6 143
2015 Dram Sesler 6.6 355
2015 Dram Sesler 7.1 1,775
2014 Dram Sesler 5.6 17
2013 Kısa Metraj Sesler 6.3 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017