Giriş Kayıt
Caroline De Maeyer

Caroline De Maeyer


Yönetmen Asistanı, Casting

Caroline De Maeyer, yönetmen asistanı, casting. Ölüm Kampı (2014), Oksijen (2010), (2013) Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), (2013) The White Queen (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 23
2016 Dram Çeşitli 7.6 72

Ölüm Kampı
2014 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 3,825
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 218
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 12,426

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.2 32,690
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 376
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 299

Şehir Efsaneleri
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 24
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.3 123

Oksijen
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 1,016

Çölde Kutup Ayısı
2009 Komedi Casting 7.4 7,775
2008 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.2 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017