Giriş Kayıt
Tara Varilek

Tara Varilek


Yapımcı

Tara Varilek, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 5.4 557
2012 Komedi Çeşitli 6.1 1,483
2012 Komedi Çeşitli 5.3 857
2011 Komedi Çeşitli 6.7 951
2003 Game-Show Yapımcı 3.2 3,972
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018