Giriş Kayıt
Tara Varilek

Tara Varilek


Yapımcı

Tara Varilek, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 5.4 557
2012 Komedi Çeşitli 6.1 1,483
2012 Komedi Çeşitli 5.3 857
2011 Komedi Çeşitli 6.7 951
2003 Game-Show Yapımcı 3.2 3,848
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018