Giriş Kayıt
Tara Varilek

Tara Varilek


Yapımcı

Tara Varilek, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 5.4 557
2012 Komedi Çeşitli 6.1 1,439
2012 Komedi Çeşitli 5.4 772
2011 Komedi Çeşitli 6.7 951
2003 Game-Show Yapımcı 3.0 3,601
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017