Giriş Kayıt
Catherine Bozorgan

Catherine Bozorgan


Yapımcı

Catherine Bozorgan, yapımcı. 9 Ay Hapis (2013), Havada Aşk Var (2013), Buz Sesi (2010), Le vilain (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Yapımcı    

9 Ay Hapis
2013 Komedi Yapımcı 6.5 3,423

Havada Aşk Var
2013 Romantik Yapımcı 6.4 3,315

Kollarımda Kal
2012 Dram Yapımcı 5.4 479

Büyülü Krallık
2011 Aile Yapımcı 6.3 164
2011 Dram Yapımcı 5.7 98

Buz Sesi
2010 Komedi Yapımcı 6.2 1,770
2009 Komedi Yapımcı 6.3 915
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,659) Split (5,702) Rogue One (5,376) Hidden Figures (4,480) Assassin's Creed (3,662) Paterson (3,385) Live by Night (3,332) Patriots Day (3,051) Allied (2,521) Brimstone (1,795)
Dizi Altyazıları
Legion (8,957) Arrow (5,331) The Flash (5,114) The Expanse (2,917) The 100 (2,917) Legends of Tomorrow (2,626) The Blacklist (2,185) Colony (2,112) Vikings (2,035) Designated Survivor (1,910)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017