Giriş Kayıt
Alex Eldridge

Alex Eldridge


Alex Eldridge,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.3 8,091
2012 Aksiyon Çeşitli 3.4 287
2012 Bilim-Kurgu Çeşitli    

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 337,408

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 196,548
2007 Dram Çeşitli 8.6 152,541
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017