Giriş Kayıt
Alex Eldridge

Alex Eldridge


Alex Eldridge,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.3 8,352
2012 Aksiyon Çeşitli 3.4 287
2012 Bilim-Kurgu Çeşitli    

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 353,313

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 215,367
2007 Dram Çeşitli 8.6 167,101
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018