Giriş Kayıt
Masaru Yokoyama

Masaru Yokoyama


Müzisyen

Masaru Yokoyama, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Müzik 7.4 221
2017 Animasyon Müzik 7.4 162
2016 Animasyon Müzik 6.9 107
2016 Animasyon Müzik    
2016 Gerilim Müzik    
2016 Animasyon Müzik    
2016 Animasyon Müzik    
2016 Animasyon Müzik 6.3 32
2016 Gizem Müzik    
2015 Animasyon Müzik 7.6 161
2015 Animasyon Müzik 7.5 575
2014 Dram Müzik    
2014 Animasyon Müzik    
2014 Gizem Müzik 6.1 30
2014 Gizem Müzik    
2014 Gerilim Müzik    
2014 Komedi Müzik    
2013 Komedi Müzik    
2011 Animasyon Müzik 6.9 716
2010 Dram Müzik 7.9 12
2010 Animasyon Müzik 7.4 201
2007 Animasyon Müzik 7.1 56
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018