Giriş Kayıt
Sôtarô Tanaka

Sôtarô Tanaka


Oyuncu

Sôtarô Tanaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2013 Gizem Oyuncu 5.8 49
2013 Dram Oyuncu 7.5 1,092

Umut Diyarı
2012 Dram Oyuncu 6.6 759
2012 Dram Oyuncu 7.8 46
2010 Dram Oyuncu 7.2 441
2010 Dram Oyuncu 7.6 31
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017