Giriş Kayıt
Sôtarô Tanaka

Sôtarô Tanaka


Oyuncu

Sôtarô Tanaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Oyuncu 5.8 49
2013 Dram Oyuncu 7.5 1,092

Umut Diyarı
2012 Dram Oyuncu 6.6 759
2012 Dram Oyuncu 7.8 46
2010 Dram Oyuncu 7.2 441
2010 Dram Oyuncu 7.6 31
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017