Giriş Kayıt
Anthony Keating

Anthony Keating (27)


Kameraman, Oyuncu

Anthony Keating, 08 Ocak 1990 doğumlu kameraman, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1990
Diğer Bir İsmi: Anthony J. Keating
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Dram Çeşitli    
2017 27 Fantastik Çeşitli    
2016 26 Biyografi Çeşitli 7.5 118,751

Para Tuzağı
2016 26 Suç Çeşitli 6.5 63,361

Büyük Açık
2015 25 Biyografi Çeşitli 7.8 233,775

Casuslar Köprüsü
2015 25 Dram Çeşitli 7.6 209,843
2015 25 Komedi Çeşitli 5.6 4,618

Gece Takibi
2015 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 81,138
2014 24 Aksiyon Kameraman 5.9 16
2013 Dram Çeşitli 9.0 344,303
2013 23 Korku Kameraman    
2012 22 Korku Kameraman 2.6 534
2011 21 Dram Kameraman 3.5 63
2011 21 Dram Oyuncu
Kameraman
7.7 50

Kızgın Rekabet
2008 18 Komedi Oyuncu 6.1 2,258
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,407) Legion (9,408) The 100 (7,022) Arrow (6,730) The Flash (5,908) The Big Bang Theory (4,883) Black Sails (4,217) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,786) Suits (3,721) Vikings (3,502)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017