Giriş Kayıt
Anthony Keating

Anthony Keating (28)


Kameraman, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Anthony Keating, 08 Ocak 1990 doğumlu kameraman, oyuncu, yönetmen asistanı. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1990
Diğer Bir İsmi: Anthony J. Keating
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 40,780
2017 27 Suç Çeşitli 5.5 14,282

Kara Kule
2017 27 Aksiyon Çeşitli 5.7 81,166
2017 27 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 55,405

Henry'nin Kitabı
2017 27 Suç Çeşitli 6.5 11,533

Doktor Strange
2016 26 Aksiyon Çeşitli 7.5 387,602
2016 26 Biyografi Çeşitli 7.5 172,043

Para Tuzağı
2016 26 Suç Çeşitli 6.5 76,424

Büyük Açık
2015 25 Biyografi Çeşitli 7.8 274,821

Casuslar Köprüsü
2015 25 Dram Çeşitli 7.6 238,888
2015 25 Komedi Çeşitli 5.6 5,318

Gece Takibi
2015 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 87,610
2014 24 Aksiyon Kameraman 5.9 16
2013 Dram Çeşitli 8.9 393,024
2013 23 Korku Kameraman    
2012 22 Korku Kameraman 2.6 534
2011 21 Dram Kameraman 3.5 63
2011 21 Dram Oyuncu
Kameraman
7.7 50

Kızgın Rekabet
2008 18 Komedi Oyuncu 6.1 2,258
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,065) Vikings (2,399) Black Mirror (2,153) Counterpart (1,994) Bron/Broen (1,755) Legends of Tomorrow (1,386) Supernatural (1,131) Altered Carbon (989) The Alienist (985) Blindspot (888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018