Giriş Kayıt
Anthony Keating

Anthony Keating (27)


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Anthony Keating, 08 Ocak 1990 doğumlu kameraman, oyuncu, görsel efekt. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1990
Diğer Bir İsmi: Anthony J. Keating
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Komedi Çeşitli 4.4 438

Kara Kule
2017 27 Aksiyon Çeşitli 6.0 26,732
2017 27 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 41,574

Henry'nin Kitabı
2017 27 Suç Çeşitli 5.8 1,823

Doktor Strange
2016 26 Aksiyon Çeşitli 7.6 344,717
2016 26 Biyografi Çeşitli 7.5 155,478

Para Tuzağı
2016 26 Suç Çeşitli 6.5 72,632

Büyük Açık
2015 25 Biyografi Çeşitli 7.8 258,988

Casuslar Köprüsü
2015 25 Dram Çeşitli 7.6 227,025
2015 25 Komedi Çeşitli 5.6 5,036

Gece Takibi
2015 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 84,965
2014 24 Aksiyon Kameraman 5.9 16
2013 Dram Çeşitli 9.0 376,592
2013 23 Korku Kameraman    
2012 22 Korku Kameraman 2.6 534
2011 21 Dram Kameraman 3.5 63
2011 21 Dram Oyuncu
Kameraman
7.7 50

Kızgın Rekabet
2008 18 Komedi Oyuncu 6.1 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017