Giriş Kayıt
Anthony Keating

Anthony Keating (27)


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Anthony Keating, 08 Ocak 1990 doğumlu kameraman, oyuncu, görsel efekt. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1990
Diğer Bir İsmi: Anthony J. Keating
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 27 Aksiyon Çeşitli    
2017 27 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 27,361
2017 27 Suç Çeşitli 5.7 1,041

Doktor Strange
2016 26 Aksiyon Çeşitli 7.6 320,999
2016 26 Biyografi Çeşitli 7.5 146,044

Para Tuzağı
2016 26 Suç Çeşitli 6.5 70,665

Büyük Açık
2015 25 Biyografi Çeşitli 7.8 252,349

Casuslar Köprüsü
2015 25 Dram Çeşitli 7.6 222,278
2015 25 Komedi Çeşitli 5.6 4,923

Gece Takibi
2015 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 83,919
2014 24 Aksiyon Kameraman 5.9 16
2013 Dram Çeşitli 9.0 367,242
2013 23 Korku Kameraman    
2012 22 Korku Kameraman 2.6 534
2011 21 Dram Kameraman 3.5 63
2011 21 Dram Oyuncu
Kameraman
7.7 50

Kızgın Rekabet
2008 18 Komedi Oyuncu 6.1 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017