Giriş Kayıt
Evan E. Yu

Evan E. Yu


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Evan E. Yu, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 24

Bebek Tabutu
2013 Korku Sanat Bölümü 3.2 658

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Çeşitli 6.1 37,530

İntikam Maçı
2007 Komedi Oyuncu 5.3 36,579

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 97,240

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 91,623
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017