Giriş Kayıt
Evan E. Yu

Evan E. Yu


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Evan E. Yu, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 24

Bebek Tabutu
2013 Korku Sanat Bölümü 3.2 658

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Çeşitli 6.1 37,318

İntikam Maçı
2007 Komedi Oyuncu 5.3 36,414

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 96,638

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 91,024
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017