Giriş Kayıt
Evan E. Yu

Evan E. Yu


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Evan E. Yu, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 24

Bebek Tabutu
2013 Korku Sanat Bölümü 3.2 658

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Çeşitli 6.1 37,876

İntikam Maçı
2007 Komedi Oyuncu 5.3 36,787

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 98,276

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 92,752
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017