Giriş Kayıt
Michael Rubinstein

Michael Rubinstein


Oyuncu, Sanat Bölümü, Oyuncu Yönetmeni

Michael Rubinstein, oyuncu, sanat bölümü, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu Yönetmeni    
2016 Aksiyon Sanat Bölümü    
2015 Macera Sanat Bölümü
Çeşitli
7.5 11
2014 Aile Oyuncu
Çeşitli
6.5 62
2010 Savaş Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018