Giriş Kayıt
Scott W. Warren

Scott W. Warren


Kameraman, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Scott W. Warren, kameraman, oyuncu, yönetmen asistanı. Mythica: A Quest for Heroes (2014), Mythica: The Darkspore (2015), Mythica: The Necromancer (2015), (2014) Haunt (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.5 229
2016 Müzikal Kameraman 6.2 117
2015 Aksiyon Kameraman 5.9 1,317
2015 Aksiyon Kameraman 6.3 3,947
2015 Fantastik Kameraman 4.6 476
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 4,839
2014 Aile Kameraman 4.9 157
2014 Aksiyon Kameraman 6.9 1,440
2014 Korku Kameraman 5.2 6,317
2014 Komedi Kameraman 6.2 62
2013 Aile Kameraman 4.9 186
2013 Macera Kameraman 3.9 94

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 189,282

Ork Savaşları
2013 Aksiyon Kameraman    
2011 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
3.4 191
- Dram Kameraman    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,403) Split (6,183) Rogue One (6,156) Live by Night (5,383) Hidden Figures (5,349) Assassin's Creed (4,351) Paterson (3,974) Patriots Day (3,721) Allied (3,097) Brimstone (1,983)
Dizi Altyazıları
Legion (9,685) Arrow (5,793) The Flash (5,491) The 100 (3,588) The Expanse (3,297) Legends of Tomorrow (2,713) Colony (2,409) The Blacklist (2,371) Vikings (2,251) Designated Survivor (2,219)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017