Giriş Kayıt
William Allum

William Allum


Görsel Efekt

William Allum, görsel efekt. Bonded by Blood 2 (2017), The Amityville Asylum (2013), We Still Steal the Old Way (2017), Kill Kane (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görsel Efekt 4.0 237
2017 Suç Görsel Efekt
Çeşitli
6.8 637
2017 Suç Görsel Efekt 4.9 518
2016 Suç Görsel Efekt 3.9 566
2015 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 426
2014 Korku Görsel Efekt 4.0 338
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 228
2013 Korku Görsel Efekt 2.8 975
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018