Giriş Kayıt
William Allum

William Allum


Görsel Efekt

William Allum, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt 4.8 330
2017 Suç Görsel Efekt
Çeşitli
   
2016 Suç Görsel Efekt 3.9 566
2015 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 426
2014 Korku Görsel Efekt 4.0 338
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 228
2013 Korku Görsel Efekt 2.8 975
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017