Giriş Kayıt
William Allum

William Allum


Görsel Efekt

William Allum, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt
Çeşitli
   
2017 Suç Görsel Efekt 5.4 119
2016 Suç Görsel Efekt 3.9 566
2015 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 426
2014 Korku Görsel Efekt 4.0 338
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 228
2013 Korku Görsel Efekt 2.8 975
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,854) Live by Night (6,466) Hidden Figures (5,535) Rogue One (4,985) Split (4,648) Paterson (3,883) Assassin's Creed (3,842) Patriots Day (3,669) Allied (3,393) Passengers (1,546)
Dizi Altyazıları
Legion (9,152) Arrow (5,436) The 100 (3,401) The Flash (3,321) The Expanse (3,051) Colony (2,427) Designated Survivor (2,311) Vikings (1,888) The Last Kingdom (1,885) The Originals (1,834)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017