Giriş Kayıt
Vint Carmona

Vint Carmona


Oyuncu

Vint Carmona, oyuncu.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.4 7
2015 Western Oyuncu 5.1 12
2013 Dram Oyuncu 5.7 424
2012 Dram Oyuncu 5.6 149
2010 Komedi Oyuncu 6.3 1,049
Dizi Altyazıları
Westworld (18,709) La casa de papel (3,780) The Flash (3,193) Into the Badlands (2,777) Legion (2,639) The 100 (2,602) Supernatural (2,596) Krypton (2,361) Fear the Walking Dead (2,077) The Big Bang Theory (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018