Giriş Kayıt
Zak Rowlands

Zak Rowlands


Oyuncu

Zak Rowlands, oyuncu. Kökler (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 6,757

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 89,974
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 327

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 66,985
2015 Biyografi Oyuncu 6.4 1,181
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 21,335
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018