Giriş Kayıt
Bruce Kentish

Bruce Kentish


Kameraman, Oyuncu

Bruce Kentish, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 7.4 3,179

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 21,849
2011 Dram Kameraman    

Kara Büyü
2010 Korku Kameraman 5.0 2,342
2010 Dram Kameraman 5.7 548
Dizi Altyazıları
Vikings (14,543) Supernatural (6,295) Mr. Robot (5,766) The Big Bang Theory (4,988) Gotham (3,950) Game of Thrones (3,911) Shameless (3,017) Arrow (2,933) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,742) The Flash (2,720)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017