Giriş Kayıt
Bruce Kentish

Bruce Kentish


Kameraman, Oyuncu

Bruce Kentish, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 7.4 3,179

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,690
2011 Dram Kameraman    

Kara Büyü
2010 Korku Kameraman 5.0 2,342
2010 Dram Kameraman 5.7 548
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018