Giriş Kayıt
Pål Rønnevik

Pål Rønnevik


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Pål Rønnevik, kameraman, görüntü yönetmeni. Orheim Şirketi (2012), Nokas (2010), (2009) Güneşi Gördüm (2009), (2012) Zwei Leben (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 6.2 19
2015 Suç Kameraman 7.6 1,287

Kutupta Macera
2014 Macera Kameraman 6.1 323
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.7 67
2014 Dram Kameraman 5.7 94
2012 Dram Kameraman 7.1 2,272

Orheim Şirketi
2012 Dram Kameraman 7.0 972
2010 Aksiyon Kameraman 6.5 3,388
2009 Korku Kameraman 5.7 2,431
2009 Dram Kameraman 6.5 7,427
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.0 73
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017