Giriş Kayıt
Lina Carollo

Lina Carollo


Oyuncu

Lina Carollo, oyuncu. Pockets (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    
2014 Macera Oyuncu 7.0 1,215
2012 Dram Oyuncu 6.2 892

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi Oyuncu 6.8 27,417

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 6.2 50,458
2010 Komedi Oyuncu 6.0 4,592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017