Giriş Kayıt
Lina Carollo

Lina Carollo


Oyuncu

Lina Carollo, oyuncu. Pockets (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2014 Macera Oyuncu 7.0 1,215
2012 Dram Oyuncu 6.2 892

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi Oyuncu 6.8 26,853

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 6.2 49,038
2010 Komedi Oyuncu 6.0 4,592
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017