Giriş Kayıt
Lina Carollo

Lina Carollo


Oyuncu

Lina Carollo, oyuncu. Pockets (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2014 Macera Oyuncu 7.0 1,215
2012 Dram Oyuncu 6.2 892

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi Oyuncu 6.8 26,701

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 6.2 48,819
2010 Komedi Oyuncu 6.0 4,592
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017