Giriş Kayıt
Lina Carollo

Lina Carollo


Oyuncu

Lina Carollo, oyuncu. Pockets (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2014 Macera Oyuncu 7.0 1,215
2012 Dram Oyuncu 6.2 892

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi Oyuncu 6.8 26,897

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 6.2 49,223
2010 Komedi Oyuncu 6.0 4,592
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017