Giriş Kayıt
Terri Doty

Terri Doty (34)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Terri Doty, 04 Nisan 1984 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Samurai Princess (2009), Higanjima (2009), Arslan Senki (2015), Initial D: Third Stage (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1984
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Animasyon Oyuncu 7.7 288
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 162
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 266
2016 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,358
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 354
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.6 288
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.4 15,075
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,114
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 9
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 701
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 881
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 79
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 81
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 68
2014 Animasyon Oyuncu 8.7 657
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 13,287
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 703
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,637
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 415
2012 28 Animasyon Oyuncu    
2012 28 Animasyon Oyuncu 7.1 5,835
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 164
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 338
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 676
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 6,747
2012 28 Animasyon Oyuncu 7.3 1,186
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 387

Kurt Çocuklar
2012 28 Animasyon Oyuncu 8.2 26,635
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 100
2011 27 Dram Oyuncu 6.1 316
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 1,819
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 62
2011 27 Animasyon Oyuncu 7.1 2,713
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 4,627
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 198
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 716
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 202
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 571
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 242
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 231
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 668
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 403
2010 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
7.5 700
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 746
2009 Animasyon Oyuncu 8.1 14,848
2009 25 Korku Oyuncu 5.5 559
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 880

Adsız Kılıç
2009 25 Aksiyon Oyuncu 6.3 513
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 842

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 25 Animasyon Oyuncu 8.1 11,111

Vampir Kız Frankenstein Kıza Karşı
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,804

Samurai Princess
2009 25 Aksiyon Oyuncu 4.5 742
2009 Fantastik Oyuncu 7.0 33
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 112
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 272
2009 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.2 149
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 498
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 460
2008 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.0 224
2008 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
7.3 1,122
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 23 Animasyon Oyuncu 6.8 131
2007 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.0 118
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 354
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 995
2004 Animasyon Senarist 8.3 426
2001 17 Animasyon Oyuncu 7.7 562
1998 Animasyon Oyuncu 8.4 1,226
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018