Giriş Kayıt
Danni Dyer

Danni Dyer (20)


Oyuncu

Danni Dyer, 08 Ağustos 1996 doğumlu oyuncu. We Still Kill the Old Way (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1996
Diğer Bir İsmi: Dani Dyer
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    
2015 19 Aksiyon Oyuncu 3.7 426
2014 18 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,610
2013 17 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,853
2012 16 Komedi Oyuncu 2.5 630
2009 13 Komedi Oyuncu 6.1 18,958

Diğer Yarım
2006 10 Komedi Oyuncu 5.0 909
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017