Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (19 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 1,370
2016 Komedi Oyuncu 4.0 93
2016 Komedi Oyuncu 5.1 155
2015 Komedi Oyuncu 6.7 4,967
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,093
2014 Komedi Oyuncu 5.3 487
2014 Komedi Oyuncu 5.3 705
2014 Komedi Oyuncu 8.9 9,595
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,194
2009 Komedi Oyuncu 5.9 56
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017