Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (19 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 1,406
2016 Komedi Oyuncu 3.3 109
2016 Komedi Oyuncu 5.1 164
2015 Komedi Oyuncu 6.7 5,066
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,115
2014 Komedi Oyuncu 5.3 504
2014 Komedi Oyuncu 5.3 708
2014 Komedi Oyuncu 8.8 9,824
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,198
2009 Komedi Oyuncu 5.9 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017