Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (20 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Komedi Oyuncu 5.8 1,767
2016 Komedi Oyuncu 3.2 123
2016 Komedi Oyuncu 5.2 185
2015 Komedi Oyuncu 6.7 5,271
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,165
2014 Komedi Oyuncu 5.3 523
2014 Komedi Oyuncu 5.3 721
2014 Komedi Oyuncu 8.8 10,172
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,221
2009 Komedi Oyuncu 6.0 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017