Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (22 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 3.9 12
2018 Komedi Oyuncu 5.9 23
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 4.1 167
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Komedi Oyuncu 5.8 2,744
2016 Komedi Oyuncu 2.9 199
2016 Komedi Oyuncu 5.3 274
2015 Komedi Oyuncu 6.6 6,351
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,365
2014 Komedi Oyuncu 5.4 596
2014 Komedi Oyuncu 5.3 774
2014 Komedi Oyuncu 8.7 12,088
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,359
2009 Komedi Oyuncu 6.0 61
2008 Komedi Oyuncu 8.0 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018