Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (22 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Komedi Oyuncu 5.8 2,153
2016 Komedi Oyuncu 2.9 178
2016 Komedi Oyuncu 5.2 212
2015 Komedi Oyuncu 6.7 5,595
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,223
2014 Komedi Oyuncu 5.4 550
2014 Komedi Oyuncu 5.3 743
2014 Komedi Oyuncu 8.8 10,914
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,272
2009 Komedi Oyuncu 6.0 59
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017