Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (22 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.0 20
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Komedi Oyuncu 5.8 2,264
2016 Komedi Oyuncu 2.9 180
2016 Komedi Oyuncu 5.3 223
2015 Komedi Oyuncu 6.6 5,697
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,238
2014 Komedi Oyuncu 5.4 557
2014 Komedi Oyuncu 5.3 749
2014 Komedi Oyuncu 8.8 11,097
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,281
2009 Komedi Oyuncu 6.0 59
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017