Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu. Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (20 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Komedi Oyuncu 5.8 1,949
2016 Komedi Oyuncu 3.0 147
2016 Komedi Oyuncu 5.2 199
2015 Komedi Oyuncu 6.7 5,408
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,193
2014 Komedi Oyuncu 5.4 530
2014 Komedi Oyuncu 5.3 730
2014 Komedi Oyuncu 8.8 10,490
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,243
2009 Komedi Oyuncu 6.0 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017