Giriş Kayıt
Emma Åkesdotter-Ronge

Emma Åkesdotter-Ronge


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Henny Emma Karolina Åkesdotter Ronge, yapımcı, yapım yöneticisi.

Gerçek İsmi: Henny Emma Karolina Åkesdotter Ronge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.3 111
2016 Komedi Çeşitli 5.3 150
2016 Dram Yapımcı    

Aslanın Kalbi
2013 Dram Yapımcı 7.0 2,586
2013 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.6 12,082
2012 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 24

İstilacı
2011 Dram Çeşitli 6.6 632

Her Şeyin Ötesinde
2010 Dram Çeşitli 7.0 3,142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017